Verkoop Bienekebolders

Projectnaam
Verkoop Bienekebolders

Adres gegevens
Bosstraat 1
5066 EB, Moergestel

Aanbieder
Akro Consult

Projectvorm
Verkoop

Status
Selectie

Huidige fase
Verkoopprocedure

Contactinformatie

Uitvrager
Gemeente Oisterwijk

Contactpersoon
Paul van Dijk

Telefoon
070 – 326 26 23

Email
bienekebolders@akroconsult.nl

Verkoop Bienekebolders

Projectnaam
Verkoop Bienekebolders

Adres gegevens
Bosstraat 1
5066 EB, Moergestel

Aanbieder
Akro Consult
Projectvorm
Verkoop

Status
Selectie

Huidige fase
Verkoopprocedure

Contactinformatie

Uitvrager
Gemeente Oisterwijk

Contactpersoon
Paul van Dijk

Telefoon
070 – 326 26 23

Email
bienekebolders@akroconsult.nl

0 van 0

Planning

Aankondiging Verkoopprocedure

Start datum:

05-10-2018

Eind datum:

21-11-2018 00:00

Verkoopprocedure

Start datum:

21-11-2018

Eind datum:

15-02-2019 12:00

Omschrijving Tender

Geeft u invulling aan de transformatie van basisschool de Bienekebolders? De gemeente Oisterwijk organiseert een verkoopprocedure voor Bienekebolders. De gemeente Oisterwijk wenst een ontwikkelaar te vinden die de Bienekebolders van haar koopt en deze vervolgens voor eigen rekening en risico transformeert naar ‘wonen’, met eventueel een ondergeschikte nevenfunctie. Zo blijft in de gemeente Oisterwijk dit bijzondere gebouw behouden en kan een nieuw woonconcept in Moergestel geïntroduceerd worden.

Deze onderhandse verkoopprocedure houdt in dat de gemeente een vijftal partijen uitnodigt om mee te doen aan de selectie. Deze verkoopprocedure heeft ten doel een Overeenkomst aan te gaan voor de beoogde koop en transformatie van de Bienekebolders met de winnende Gegadigde.

Het schoolgebouw is gelegen aan de Bosstraat 1 te Moergestel en in eigendom van de gemeente Oisterwijk. Het gebouw bestaat uit een begane grond en een verdieping. De verdieping ligt gedeeltelijk onder de kap. De begane grond telt 5 leslokalen, een speelzaal, twee gemeenschappelijke ruimten en algemene voorzieningen. De verdieping bestaat uit twee leslokalen, een lerarenkamer, buitenschoolse opvang (BSO), een gemeenschappelijke ruimte en algemene voorzieningen.

Huidige fase : Verkoopprocedure

In 1928 is de RK basisschool “Boszicht” gebouwd. Midden jaren negentig ontstond de roep om in Moergestel ook een openbare basisschool te hebben, dat werd de Bienekebolders. In 2011/2012 is het gebouw verbouwd zodat het openbare onderwijs “De Bienekebolders” samen met een kinderopvang in het schoolgebouw gerealiseerd kon worden. In 2016/2017 hebben de kinderopvang en de basisschool aangegeven dat ze het gebouw niet meer wensen te gebruiken. Hiermee heeft de gemeente Oisterwijk ene leegstaand vastgoedobject met een rijke onderwijsgeschiedenis in handen gekregen.

De verkoopprocedure van Basisschool de Bienekebolders door de gemeente Oisterwijk is geen overheidsopdracht. Er is geen sprake van een aanbestedingsprocedure op basis van de Europese richtlijnen en/of Aanbestedingswet 2012 en/of het Aanbestedingsreglement Werken (ARW) 2012. De algemene beginselen van het aanbestedingsrecht zijn op deze verkoop niet van toepassing.

Op 21 november is het verkoopdocument verstuurd aan de gegadigden. Op 30 november om 9.00 uur is de startbijeenkomst en de bezichtiging. Hiervoor dienen de gegadigden zich voor 28 november 12.00 uur aan te melden. Op 15 februari om 12.00 uur sluit de mogelijkheid tot indiening van aanbiedingen.

 


Aanmelden voor een Tender?
Maak een account aan.

Bent u geïnteresseerd in deze Tender? Meldt u dan aan door een account aan te maken.

Na registratie wordt u op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen, tussentijdse updates en kunt u deelnemen aan de Tender. U kunt uw gegevens te allen tijden aanpassen onder 'mijn account'. Aan de registratie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel deze pagina

LinkedInTwitterEmail